Despre România lucrului făcut bine

Cumpăr aproape exclusiv online pentru că nu suport ifosele celor de la ZARA e mult mai comod să vânez ponturi cât sunt într-o pauză la job.

De-a lungul timpului am cumpărat de pe foarte multe site-uri și încă experimentez magazine noi doar că, inevitabil, am ajuns să am câteva magazine favorite și care mereu oferă servicii de calitate.

Doar că postarea de azi e despre mai mult decât atât. E despre feelingul ăla mișto că unui brand chiar îi pasă de tine și vrea să facă din shopping o experiență mai personală. Și, pe lângă bucuria că ai înnoit garderoba, mai pune și un zâmbet de ăla mare pe fața ta și-ți spui: “da mă, bravo! așa se face!”.

Ca să nu o mai lungesc aiurea, vinerea trecută a fost Black Friday la PORC și evident că nu puteam rata ofertele. Ok, pe lângă clasicele stickere cadou (care btw sunt mega mișto), comanda aceasta a venit și cu o felicitare. Și o ciocolată Lion (înțeleg că alții au primit kitkat). Bă, nu e mult, nu e wow, dar e ceva diferit. E o experiență, nu doar o obișnuință. So, bravos PORC, you rock!

Dacă tot e un articol feelingos despre PORC, vă las mai jos și una din cele mai melodii de la DOC.