Pârtia Rarău – Câmpulung Moldovenesc

Am venit la inaugurarea pârtiei Rarău, din Câmpulung Moldovenesc pentru a avea ocazia să fiu dezamăgit încă o dată de cum se fac lucrurile.

Am încercat să fiu cât de informat s-a putut și am ajuns la ora 12.00 în Câmpulung (pentru că au anunțat că până la ora 12 va fi festivitatea de inaugurare cu nu știu ce ministru venit în vizită). Am ajuns și nu se putea intra pe strada ce ducea la pârtie (3 km, mai exact, are strada) pentru că era deja plină parcarea (de 200 de locuri). Oricât de amuzant sună, e un chin să mergi cu placa în spate și încălțat în boots o asemenea distanță.

Centru de închiriere nu există. Mint. Există dar are câteva schiuri și nicio placă.

Este ora 14.40 când scriu acest articol și încă nu a urcat nimeni cu gondola și pârtia e goală. Ba se oprește, ba nu știu ce.

Comunicarea sau transparența lipsesc aproape în totalitate. Pe pagina oficială de facebook a pârtiei afli informații doar din comentariile altor oameni care sunt pe acolo. Administratorii paginii nu se sinchisesc să comunice.

Și ca să fie totul bine, SOLTAR Apartments, unde aveam rezervat un apartament, ne-au anulat rezervarea făcută prin Booking.com fix când am ajuns în Câmpulung și am rămas și fără cazare.

Pe de o parte, nu ar trebui să fiu total surprins, că nu e prima oară când se inaugurează ceva în României și e un fail total. Dar, această pârtie este gata de prin 2016 și de atunci se chinuie cu niște avize și se tot plâng că cineva le pune bețe în roate și nu pot deschide pârtia. Te așteptai de la niște oameni așa oropsiți de soartă să pregătească o inaugurare exemplară, să le dea peste nas tuturor. Păcat.