Olivia Steer știe ceva

Bula de internet din care fac parte o urăște pe Olivia Steer. Pe bună dreptate, veți zice. Sunt un om care crede în știință și în cauzalitate (vezi aici) și port un război cu mine însumi când afirm că Olivia Steer are dreptate.

Nu am vrut să zic nimic până acum. Mi s-a întâmplat o singură dată și am pus-o pe seama corelației. Dar s-a întâmplat iar, nu mă mai pot abține.

Prima oară, acum vreo 4 luni, eram răcit și am pus pauză într-o seară tratamentului medicamentuos ca să pot merge la o băută cu băieții. Vă zic, toate simptomele răcelii au dispărut după primul shot și am devenit alt om!

Vă ziceam aici că de câteva zile săptămâni mă trece o tuse mega stresantă și seara mă luau niște serii / crize de tuse aiurea. Sâmbătă, aceeași poveste, am fost cu niște prieteni în oraș și după două shoturi de țuică mi-a trecut și mama tusei.

Cum explicați voi așa ceva?

Ce e drept, Olivia militează pentru alte tratamente naturiste. Dar țuica e tot naturală și tot la vindecare a dus. De acum o să plec urechea mai atent la ce predică soția domnului Andi Moisescu.