Oamenii nervoși în trafic. Și soluția.

De cele mai multe ori, pe la orele 17-18.00 este aglomerat traficul prin oraș. Dar și mai rău de atât e că toți șoferii sunt nervoși. Dar eu am soluția. O citiți acușica, mai jos.

Dimineața e ceva mai chill. Oamenii abia au băut cafeaua, cu ceva noroc au avut parte și de ‘a quickie before work’, etc.

Dar seara, e dezastru. Acum, probabil că toți aveți câte o soluție în minte pentru a rezolva aceste probleme:

  • autostrăzi – ia aruncați o privire la nemți; au autostrăzi gârlă și degeaba. Când iese lumea de la serviciu, tot aglomerat e.
  • transport în comun modern și civilizat – au atâtea popoare în vest. Ajungi să stai în picioare în metrou 50 de minute, în loc să stai în mașină și să asculți manelele preferate.
  • agenți de poliție în intersecții – mai are rost să argumentez?

Soluția:

Este tot la agenții de poliție, de fapt. Să nu stea să ghideze traficul, dar să ofere șoferilor pizza și cola. Serios, ați văzut om nervos după ce are parte de așa ceva?

Știu, o să ziceți că asta nu elimină aglomerația și timpul pierdut. Poate așa e, dar măcar lumea este fericită; dăm geamul jos în intersecții, socializăm unii cu alții, poate ne găsim chiar dragostea vieții în asemenea circumstanțe. În final, vom avea o lume mai bună!

PS: cârcotașilor, puteam propune bere, iarbă sau sex, dar vorbim de ceva serios aici, nu e loc de asemenea lucruri când conducem un autovehicul rutier.