Legătura dintre săpun și țelină

Înainte să ajungem la săpun și igienă, o să vă las un citat de pe site-ul divahair.ro, despre una din întrebuințările țelinei:

Asociata deseori cu Viagra naturala, telina este vestita pentru faptul ca poate sa imbunatateasca viata sexuala. Aceasta radacinoasa-minune ofera o multime de beneficii pe plan erotic, asa ca merita sa apelezi la ajutorul ei!

Când am timp să meditez la dilemele vieții, descopăr foarte multe legături între obiecte care fac parte din viața noastră zilnică. Și pentru că am și blog sunt o persoană altruistă, fac share și cu voi.

Într-o zi, spălându-mă pe mâini, am observat că săpunul din acea baie era din ăla mega ieftin. Știu că voi acasă aveți cu toții Dove 1/4 cremă hidratantă, but hear me out.

Care e scopul săpunului? Să curețe zona și, eventual, să omoare niște microbi / bacterii (mi-e lene să caut ce anume distruge un săpun scump). Dar, un astfel de săpun, la 50 de bani / litru, oare chiar omoară cu adevărat bacteriile? Sau chiar opusul?

Și atunci mi-a picat fisa! și au luat naștere 3 întrebări existențiale pentru omenire:

  • Dacă de fapt acest săpun funcționează mai degrabă pentru bacterii, cum funcționează țelina la om? Dacă de fapt bacteriilor le vine chef de sex și se înmulțesc?
  • Oare am putea, în acest caz, la fel de bine să ne spălăm pe mâini direct cu sirop de țelină?
  • Sau, decât să folosim un săpun ieftin, e mai safe oare să nu ne spălăm deloc?!

Dileme, dileme…