Haine fake

Nici măcar nu știu dacă așa ar trebui să fie intitulat acest articol. Vreau să discutăm puțin despre cei ce poartă haine de la branduri scumpe (sau nu?), dar fake.

Și sunt mai multe categorii de oameni care poartă astfel de haine.

Cei care nu știu că poartă

Și ei sunt cel mai puțin vinovați în această toată afacere. Desigur, sunt tot felul de metode de a verifica dacă o haină este originală sau nu, dar uneori producătorii de haine fake sunt atât de iscusiți încât devine destul de greu să faci asta. Și, până la urmă, oamenii din această categorie au fost bine intenționați: au dat un ban pe ceva ce le-a plăcut și au crezut că profitul se duce la cei ce au produs de drept acea haină

Cei care știu că poartă și sunt #săraki

Motivele sunt multe. Fie că asculți hitul lui Abi sau că îl vezi pe Selly în ultimul clip 5Gang cu niște papuci bombă, evident că se naște și în tine dorința de a purta ultimele țoale (dacă porți ultimele țoale, ești gata de înmormântare – dacă îmi permiteți să îl citez pe Deliric). Și te uiți în portofel și vezi că bate vântul și ajungi să apelezi la șlapi Gucci din târg, ca să impresionezi gagicile de la tine din liceu. Asta pentru că înțeleg moda hainelor fake până la o anumită vârstă: românii nu sunt renumiți ca fiind cei mai stilați oameni și dacă această educație lipsește din cultura noastră, îi înțelegi oarecum pe copiii ce vor să arate ca modelele lor dar cu mult mai puțin bani. În schimb, e jalnic să fii adult și să faci asta. Asumă-ți veniturile și îmbracă-te de câți bani ai. Cu youtube, pinterest și alte sute de site-uri la dispoziție, te poți inspira astfel încât să fii pe ultimul trend, cu bani puțini.

Cei care știu că poartă deși sunt #bogați

Și probabil acești oameni sunt cei mai câștigați din toți. Gândiți-vă puțin, coboară Dorian Popa din ultimul model de X6 și în timp ce bagă un respectabil “Hâtz johnuleeee”, tu îi admiri ultmul model de jachetă Moschino. Dar nu știi dacă este originală sau ba, pentru că oricum nu l-ai bănui de așa ceva, nu?!? Te gândești că omul are ultimul X6, ultimul iPhone, nu s-ar încurca cu asemenea măgării. Intră pe fashiondays, bagă cardul Revolut și hâtz, tricoul e la curier. Sunt de judecat acești oameni? Cu siguranță, zic doar că sunt cei mai câștigați din toți.