Cum am devenit #influencer

Influencer este, cu siguranță, un cuvânt definitoriu pentru vremurile în care trăim. De cele mai multe ori poartă o povară cu el, în sensul că mulți judecă acest termen și acuză că nu ar fi ceva real. Eu nu sunt de acord și vă voi povesti cum am ajuns să fiu un influencer.

Prima oară am luat contactul cu acest “hobby” în 2014. Social media era în plină ascendență, părinții tăi probabil abia își făcuseră cont de Facebook și îți dădeau comentarii la orice postai. De Instagram nici nu zic, erai considerat ciudat dacă aveai. Dar, cu toate astea, nu m-a împiedcat să îi influențez pe cei din jur.

A fost prima oară când mi-am convins cercul apropiat de cunoscuți să meargă la vot și să pună ștampila pe Monica Macovei, pentru președinție. Chiar și părinții au votat așa. Am convins, să zic, 10 oameni. Poate ei, la rândul lor, plecând de la ce le-am zis eu, au convins alți oameni. Alina Ceușan nu a reușit să influențeze decât 4 oameni.

Anul ăsta mi-am făcut din nou meseria de influencer. Deși pe facebook/instagram o ard destul de hater legat de vot și sunt acuzat chiar de PSDism, în viața privată am grijă să conving oamenii să meargă la vot pe 26 mai. Vorba lui Relache, nu trebuie să te îndrăgostești de candidat, trebuie să rezonezi cu niște idei de ale lui.

Fii și tu influencer, hai pe 26 mai la vot. Adu și niște followers cu tine 🙂