Cei mai buni influenceri sunt 50+

De sărbători toate familiile se reunesc și se iubesc și Facebook se umple de poze cu familii fericite. Cum tinerii nu postează poze cu părinții sau bunicii, isprava cade pe mamele noastre bucuroase.

Cu ocazia asta, am observat cum funcționează hatereala în generația lor. În bula noastră, când o arzi hater, nu dai like și nici comment. Eventual trimiți poza unor prieteni și bârfiți.

Eh, în generația părinților noștri e fix invers. Cu cât hateresc mai mult pe cineva, cu atât dau like și comentarii la toate postările, ca să nu cumva să creadă că sunt invidioși. Și toată faza asta combinată cu algoritmii Facebook, creează un mega engagement. Mama strânge lejer de 3 ori mai multe like-uri decât mine, deși are jumătate din prietenii mei, de exemplu.

Și de asta zic că, dacă aș fi agenție, aș investi în influenceri 50+. Doar că e un schepsis și aici. Dacă vrei să vinzi un smart TV Samsung, îi dai mamei mele bani să promoveze un TV Samsung non-smart, pentru că dacă vecina mamei vede că și-a luat TV non-smart, ea va face credit să își ia smart, ca să arate cine e șefa pe scară.