Bilete ieftine de avion

De când ne-am angajat, o mare parte din banii noștri se duc pe vacanțe. La început reușeam 2-3 citybreak-uri pe an, acum țintim către 10. Și nu neapărat pentru că ne-au crescut veniturile dar și pentru că a crescut numărul de zboruri ieftine și noi am învățat să căutăm tot felul de ponturi și să optimizăm toate costurile.

Am pentru voi 3 mega ponturi:

Iași – Bruxelles / 29 EUR

Biletele găsite de mine sunt pentru perioada 30 mai – 2 iunie (vezi aici). Zile suficiente să vizitați atât Bruxelles, cât și Bruges (este unul din cele mai drăguțe orașe văzute de noi). În Belgia, au o fază faină la trenuri: 10 călătorii (de oriunde până oriunde) cu 50 sau 70 de Euro (dacă vârsta este până în 26 de ani, e mai ieftin) și pot merge oricât de mulți călători pe această ofertă, nu este nominală.

Iași – Paris / 35 EUR

Am găsit mai multe perioade, dar cel mai pont mi se pare 11 – 13 Iunie (vezi aici), pentru că prindeți 3 zile întregi cu 2 nopți de cazare. Zborul dus este dimineața devreme și cel întors este seara târziu.

Alte perioade cu prețuri bune: 28 mai – 1 iunie, 4 – 8 iunie, 6 – 11 iunie.

Suceava – Munchen / 20 EUR

Prețul este pentru perioada 19 – 24 iunie (vezi aici) și dacă mergeți mai multe zile puteți vizita Munchen, Konstanz și Zurich. Oricum, în perioada aia găsiți foarte multe zboruri la 20-25 EUR.

Pentru transport Iași – Suceava, este microbuz sau tren. Noi am fost cu trenul acum câteva luni și am povestit totul în acest vlog.

 

De asemenea, nu uitați de Revolut și de cursa gratuită oferită de mine pentru Uber.