Cum recunoști un bărbat proaspăt îngrășat?

Pentru că îmi pasă de voi și nu vreau să ieșiți în lume fără a cunoaște ghidul esențial de supraviețit în societatea modernă (sau GESSM), astăzi vă voi învăța cum recunoașteți un om care abia a trecut de la skinny la grăsuț/dolofan – sau, cum îi zicem noi: proaspătul îngrășat.

Cu siguranță aveți și voi un asemenea prieten și el nu s-a îngrășat peste noapte, procesul a durat minim 3 luni dar, din cauză că sunteți prieteni, nu ați observat decât când era prea târziu. Acum, însă, vă voi explica cum îi recunoașteți pe stradă pe străinii proaspăt îngrășați, ca să puteți să vă avertizați apropiații:

Uite, Cornel, așa vrei să ajungi?!

Tipuri de victime

Ca orice virus, și acesta are nevoie de victima perfectă pentru a ataca! Se manifestă cu succes la două tipuri de bărbați:

  • tinerelul plecat la facultate. Văzut în cartier ca o speranță, el se mută din orașul natal la facultate și singurele lui activități zilnice devin vizionatul de seriale și mâncatul haotic.
  • proaspătul însurat. Deși până de curând acest bărbat a fost fit pentru a fi activ sexual, după nuntă el este tras pe dreapta în depou și soția are grijă să îl țină acolo cu sărmăluțe, deși nu este Crăciunul în fiecare zi.

Recunoașterea după comportament

Primul mod de a recunoaște un astfel de bărbat este prin analizat comportamentului. Se observă o neobișnuință în a purta după el 15 kg în plus și o lipsă totală de grație în mișcări. Prezintă și un risc ridicat de a lovi lucruri – pe unde cândva corpul lui intra perfect, acum are dificultăți și trebuie să sugă burta. De asemenea, mâinile sunt ținute într-un mod ciudat pe lângă corp și mereu pare că merge aplecat în față, gata gata să cadă – încă nu are setat noul centru de greutate.

Recunoașterea după haine

Cealaltă metodă prin care îi recunoaștem este prin analiza outfitului. Încă poartă tricourile skinny și jeanșii slim fit. Doar că acum ei au trecut de la S la L, și vechile haine vin mulat. Dar nu mulat cum se purta acum 3 ani, ci mulat pe toate formele de relief ale corpului.